sábado, 19 de diciembre de 2009

SEMINARI ( activitat lliure de la setmana cultural)

En la passada sessió del seminari cada grup va presentar mitjançant un Power point l’activitat educativa on s’havia d’anar el Dimecres de la setmana cultural. El meu grup format per la Georgina Salmerón, la Monica Gibert i jo vam realitzar un Power point explicatiu sobre l’activitat que vam visitar al museu d’Història de Catalunya. Les dues activitats a les quals vam assistir són les següents:

La Polsina et vol conèixer

La Polsina ja fa molts anys que viu al museu i hi té molts records. La societat ha canviat molt al llarg del temps i els nostres costums també. En aquesta visita la Polsina i els nens parlen de les seves famílies i dels canvis i l’evolució del transport, dels mitjans de comunicació, dels hàbits alimentaris... I finalment la Polsina troba el seu millor amic: en Forquilla.

Adreçat a P3
Aquesta activitat només es farà els dilluns durant el curs escolar Durada de l'activitat: 1 hora

La Polsina viatja pel temps

La Polsina, la bellugadissa volva de pols, explica als nens la seva història de vida: on va néixer, on vivia, què menja i com creix, com es vesteix. Al llarg del recorregut, la Polsina, va presentant els amics que ha fet al llarg de la seva vida: els primers homes, els grecs, els romans i finalment com ajuda una princesa a trobar el seu cavaller.

Adreçat a P4 i P5
Aquesta activitat només es farà els dimarts durant el curs escolar Durada de l'activitat: 1 hora


Amb aquesta activitat vam poder observar que els nens d’una manera divertida i amena assimilen millor els conceptes i poden arribar a aprendre molt!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario