domingo, 13 de diciembre de 2009

SEMINARI (debat sobre la pel.lícula Àgora)



l'última sessió de seminari vam fer dues activitats. la primera va consistir en presentar els nostres powers points sobre l'activitat lliure de dimecres de la semana cultural. el meu grup va presentar un power point sobre la visita al museu d'història de Catalunya (AQUESTA ACTIVITAT LA EXPLICO MÉS DETALLADAMENT EN UN ALTRE ENTRADA).

la segona activitat va consistir en fer un petit debat i posar en comú les idees sobre la pel.lícula proposada des de l'àrea de seminari.

A mi, personalment, de la pel·lícula Àgora em van cridar l’atenció alguns aspectes, com ara:

La protagonista de la pel·lícula Àgora crec que és una noia que té les coses molt clares, tant és així que lluita defensant les seves idees, la seva teoria filosòfica i la seva religió fins la mort. No es deixar manipular per altres persones i no influeixen en el seu treball altres teòrics o pel que fa a les seves creences altres persones d’un altre religió.

Em va cridar molt l’atenció la manera que van tenir els cristians d’imposar la seva doctrina. Crec que en aquesta pel·lícula d’una manera intencionada per el director no es parlaven de persones sinó de Pagans, Cristians i jueus; oblidant un fet comí que ens uneix a tots i és que deixant de banda la religió de cadascú TOTS SOM PERSONES.

El que més em va sorprendre és el final, ja que em pregunto: cóm una persona que se suposa que estima a un altre la pot deixar morir per una tonteria? En aquest cas, l’antic esclau de la noia, que se suposava que l’estimava, la podia haver salvat i amagat en algun lloc.

Aquí us deixo el TRAILER de la pel.lícula ÀGORA

No hay comentarios:

Publicar un comentario