domingo, 13 de diciembre de 2009

NATUPARK

La primera activitat que vam realitzar durant la semana extraorinaria va ser assistir a natupark, o el que és el mateix un jardí de cordes.
El jardí de cordes consisteix en un circuit on hi ha diverses plataformes situades als troncs dels arbres, de tal manera que lligats amb mosquetons s'ha d'anar passant per aquestes plataformes fins a finalitzar el circuit; al llarg d'aquests circuits es poden trobar tirolines, "dianes", "equilibris"...és a dir, tot un conjunt de "jocs" que requereixen un bon sentit de l'equilibri, valentia i sobretot seguretat... sempre has de seguir les recomanacions que et donen, ja que amb un despiste et pots fer molt de mal.
Hi ha diversos circuits classificats per colors de tal manera que cada color vol dir un grau més de dificultat, a més d'això, també hi ha un circuit adaptat als nens més petits (dels 4 als 6 anys); és un dels pocs llocs que tenen un circuit adaptat pels petits, d'aquesta manera permeten que els més petits també puguin gaudir i realitzar "Esports de risc".

1 comentario:

  1. El Petit Explorador ha llançat un sorteig per professors d'educació infantil. Consulteu-lo!

    http://www.petitexplorador.com/file/3559/sorteig-6-bumbas

    ResponderEliminar